\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
Left
Right
facturionline.eu » facturier online » chitantier online

Oferte speciale:

Program Chitanțier Online

Programul Chitanțier Online este un modul foarte simplu, care permite listarea chitanțelor emise și emiterea unei chitanțe noi cu ajutorul unui formular simplu. Chitanțele emise sunt valabile doar în forma imprimată, semnată și stampilată, din aceasta cauză utilizatorul este responsabil pentru a imprima toate chitanțele emise.

Programul Chitanțier este legat la Facturierul Online. La fiecare Factură Fiscală apare un buton pentru a emite o Chitanță. Cu ajutorul acestui buton se autocompletează formularul pentru chitanța nouă și se poate emite în cateva secunde o chitanță. Chitanțele astfel emise apar automat sub Factura Fiscală și se imprimă împreună. Această opțiune poate fi dezactivată din setări dacă utilizatorul nu dorește acest lucru.

De asemenea se înregistrează automat utilizatorul care a emis Chitanța cât și punctul de lucru/magazia.

 

 

Program Facturare

Chitanțier Online

Gestiune Produse

Program Vânzări

Programul de facturare online permite emiterea facturilor fiscale prin internet de oriunde din lume. Este soluția ideală pentru cei care doresc o modernizare și au nevoie de mobilitate și eficiență în relația cu clienții.

Modulul Chitanțier poate emite automat chitanța fiscală pentru facturile emise sau poate fi folosit separat pentru a emite o chitanță.

Acest modul vine gratuit cu modulul de facturare.

Programul de Gestiune Produse este un program pentru administrarea stocurilor, produselor pe mai multe puncte de lucru sau magazii. Poate fi conectat direct la un magazin online sau vânzări directe la clienți.
Programul de Vanzări Online se conectează la Gestiune produse și facilitează vânzarea produselor din gestiune. Functionează cu bonuri fiscale sau facturi, coduri de bare și etichete de preț.

Vezi detalii program facturare online

 

Vezi detalii program chitantier online

 

Vezi detalii program gestiune online

 

Vezi detalii program vanzari online

 

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n