\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
Left
Right
facturionline.eu » facturier online » facilitati program

Oferte speciale:

Facilități program CloudBill

Vă prezentăm mai jos câteva beneficii ai programului:

 

Acces de oriunde

Programul funcționează pe internet și poate fi accesat prin oricare dintre browserele: Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Netscape sau Safari. Accesul se face cu ajutorul unui ID și parole.

Utilizatori

Pentru a permite urmărirea eficientă a facturilor emise, se pot configura un număr nelimitat de utilizatori, fiecare cu ID și parolă proprie, iar la emiterea facturilor se înregistrează și utilizatorul care a emis factura. Asfel se poate verifica ulterior evidența facturilor emise.

Nomenclator clienți

Programul stochează automat clienții la care s-a emis o factură fiscală. Prin modulul agenda contacte se poate verifica baza de date cu clienții. Acesta permite stocarea a mai multor informații despre fiecare client, adresa de mail, mențiuni, persoane de contact, delegați. Se pot verifica și facturile emise la un client și valoarea plăților/încasărilor și restanțelor pe facturi. Adăugarea unui client poate fi efectuată în momentul emiterii facturii, utilizatorul trebuie să completeze o singură dată câmpurile obligatorii la fiecare contact.

Puncte de lucru/Magazii

Programul Facturier Online poate fi configurat cu mai multe puncte de lucru sau magazii. La emiterea unei facturi se specifică obligatoriu unde s-a emis factura și astfel se poate verifica ușor facturile emise la un punct de lucru. Utilizatorii pot și ei să fie alocați la un punct de lucru și atunci pot emite facturi doar în seriile alocate punctului de lucru.

Securitate program

Programul poate fi accesat doar prin https:// cu ajutorul unui certificat SSL de cryptare a datelor, astfel informațiile introduse nu sunt vizibile terților în timpul accesării programului. Furnirozul asigură backup-ul la baza de date și securitatea informațiilor stocate pe server.

Serii Facturi Fiscale

Conform legislației în vigoare la inceputul anului administratorul firmei trebuie să ia o decizie privind seriile și numerele facturilor care vor fi utilizate. Programul permite crearea a mai multor serii fiecare cu o limită de numere. Aceste numere vor fi alocate la facturi în ordinea emiterii. Fiecare serie de facturi poate fi alocată la un punct de lucru/magazie și astfel se poate ține separat evidența facturilor emise la un magazin.

Emitere Chitanța Fiscală

Dupa ce a fost salvată o factură fiscală, apare sub ea un buton pentru a emite o Chitanță Fiscală. Aici cu un singur click se preiau datele de pe factură și se precompletează o chitanță cu datele clientului și valoarea facturii. Dacă nu se dorește modifcări atunci se emite Chitanța Fiscală cu un click. Chitanța emisă va fi afișată automat sub factura emisă și se pot imprima împreună pe imprimantă sau trimise prin format PDF la client prin email.

Alte tipuri de tranzacții sau încasări

Pe lângă opțiunea de a emite o chitanță fiscală se pot înregistra încasări prin alte modalități, de exemplu: transfer bancar, plata cu cardul sau online și bon fiscal. Aceste tranzacții pot fi afișate în mod automat sub fiecare factură ca și referință. Programul automat totalizează încasările și afisează și restul de plată.

Modificări ulterioare și utilizare malicioasă

Pentru a preveni orice problemă fiscală sau de altă natură, toate facturile fiscale emise sunt finalizate la salvare și nu se pot modifica în nici un fel de utilizatori. Singura opțiune existentă la facturile emise este anularea acestora, facturile în acest caz devin stornate și apar în sistem ca și facturi stornate. Numerele alocate facturii rămân alocate facturilor stornate, ca și în cazul anulării unei facturi pe suport hârtie. Nu se pot 'pune la o parte' numere pentru a emite factura mai târziu și nu se pot emite facturi fiscale cu data înainte de ultima factură emisă. Aceste măsuri sunt implementate în program și nu pot fi ignorate de utilizatori.

Actualizare continuă

Echipa noastră lucrează în continuu la dezvoltarea produselor noastre software și periodic sunt introduse actualizări, fie din cauza unei schimbări în legislație sau la sugestia clienților. Toate actualizările și modificările sunt disponibile la toți clienții noștri.

 

 

Program Facturare

Chitanțier Online

Gestiune Produse

Program Vânzări

Programul de facturare online permite emiterea facturilor fiscale prin internet de oriunde din lume. Este soluția ideală pentru cei care doresc o modernizare și au nevoie de mobilitate și eficiență în relația cu clienții.

Modulul Chitanțier poate emite automat chitanța fiscală pentru facturile emise sau poate fi folosit separat pentru a emite o chitanță.

Acest modul vine gratuit cu modulul de facturare.

Programul de Gestiune Produse este un program pentru administrarea stocurilor, produselor pe mai multe puncte de lucru sau magazii. Poate fi conectat direct la un magazin online sau vânzări directe la clienți.
Programul de Vanzări Online se conectează la Gestiune produse și facilitează vânzarea produselor din gestiune. Functionează cu bonuri fiscale sau facturi, coduri de bare și etichete de preț.

Vezi detalii program facturare online

 

Vezi detalii program chitantier online

 

Vezi detalii program gestiune online

 

Vezi detalii program vanzari online

 

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n